Hvordan kan jeg blive elev?

Ønsker du at blive elev, skal du gøre følgende:

• Kontakt din UU-vejleder for at blive godkendt til at gå på produktionsskole.
Din UU vejleder har en samtale med dig hvor UU vejlederen sammen med dig finder ud af om du tilhører målgruppen for produktionsskole. Gør du det, udarbejdes der en målgruppevurdering som Gøgler skolen skal have, sammen med en kopi af dine eksamenspapirer fra grundskolen og en uddannelsesplan.
Find din UU-vejleder på UU-AARHUS.DK

• Kom til informationsmøde, de afholdes hver mandag kl 13 på Klosterport 4 (se kort)
Her får du information om alle linjer på skolen samt generelle regler og muligheder, samt hvad man skal huske inden start; f.eks. skattekort, nem konto o.l.

• Ved du hvilken linje du gerne vil på, så kontakt linjen direkte på det nummer som findes i faktaboksen ved hver linje.

Du kan blive optaget på skolen hvis du:

• Er under 25 år
• Ikke har gennemført en ungdomsuddannelse
• Har gået 9 år i grundskole

Læs mere om de praktiske detaljer på siden 'Praktisk'

Vi optager elever hele året!
Så du kan begynde når det passer dig bedst

goglerfolder2017a

Gøglerskolens Folder

Her kan du hente skolens folder som printvenlig PDF