GENERELT OM LINJERNE

Du kan vælge mellem 9 forskellige linjer.

Se en beskrivelse af de enkelte linjer ved at klikke på linjenavnene herover.

Hverdagen på skolen:

Undervisning foregår på skolen fra 08:30-15:00 hver dag. Der vil være pauser hvor skolen sammen spiser café-linjens lækre morgenmad og frokost, samt kaffe/tepauser.
Der vil i løbet af året komme projektdage, praktikuger , kombinationsforløb, show, markedsdage og andet der ændre hverdagen.

Gøglerskolen er en produktionsskole:

Vi lægger stor vægt på både fælles proces og produkt. Vi skelner mellem øvelser, træning, arbejdsdemonstration, og på den anden side et egentligt professionelt produkt.
Eksempler på produkter kan du finde på vores produkt side og den enkelte linjes produkter kan ses under linje fanen.

På alle linjer er et tilbud om:

• Virksomhedsbesøg
  • Praktikophold 4 uger hvert halve år

Kombinationsforløb 2-5 uger på:

• SOSU Aarhus
  • Aarhus Business College
  • Aarhus Tech

Almen undervisning (også kaldet Hjernevaskeriet):

Her undervises i dansk, matematik og engelsk. Focus på forberedelse til eksamen i dansk og matematik for de elever, der har brug for det for at komme videre i en ungdomsuddannelse. LÆS MERE HER.

Skriveværksted

– Har du lyst til at skrive?
– Er du klar til at arbejde med dine tekster og præsentere dem for andre?
– Har du en drøm om at skrive romaner, filmmanuskripter, noveller eller digte?
På skriveværkstedet får du mulighed for at arbejde med kreativ skrivning. Du bliver en del af en gruppe, hvis kultur er åbne rammer og plads til udfoldelse.
Du vil få lejlighed til at fremføre dine tekster i mindre eller større forsamlinger. Du vil få mulighed for at udgive eller mangfoldiggøre dine produkter.
Sammen vil vi finde inspiration i alt fra litteratur til reklamer og tegneserier. Skriveværkstedet er et tilbud til elever på alle linjerne.

Vejledning på Gøglerskolen

Du får en personlig vejleder.
I løbet af den første måned laver du en plan for forløbet.

Her tager du stilling til din nuværende og fremtidige situation, med særlig vægt på job og uddannelse.

Du vil løbende have samtaler med din vejleder.

Yderligere tilbud:

• Vejledning- og mentortilbud