Hand made in Aarhus
– et brand fra Idè og Tekstillinjen

Værkstedet for DIG:

• der har lyst til at være kreativ og arbejde med dine hænder
  • der vil forberede dig inden du søger ind på Via som beklædningshåndværker
  • der vil lære at omsætte dine ideer til et færdig produkt. fx tryk på T-shirt
  • der vil deltage i et arbejdede team, med produktion og undervisning
  • der vil tegne; modetegning, arbejdstegning, frihånd
  • der vil lære at lave ansigtsmaling på børn i daginstitutioner

Når vi syr tøj, arbejder vi ud fra eksisterende grundmønstre, som tilrettes dine personlige mål.

Vi arbejder i overskuelige moduler, med fokus på proces og produkt. Du bliver en del af en fælles produktionsenhed, hvor du arbejder selvstændigt og i teams.

Mere endnu:

• Du kan lære at sy
  • Du kan arbejde i læder og presenning
  • Du kan male billeder

Aktiviteter:

• Fælles arrangementer med resten af skolen, som bla. påske middag, julemarked, sommerhygge
  • Udflugter med andre linjer, til b.la. København, Vesterhavet
  • Vi spiller spil og går tur

Eksempler på samarbejdspartnere:

Ganefryd, Tusind ting, InternetWeek Denmark, Festugen/Musikhuset Aarhus, Vestas vindmøllefabrik, Jyske Bank, Kulturhus Århus, Århus City Forening, Børnenes Magasin, Daginstitutioner i Århus, Den Jyske Opera.

Anette Due: Underviser, Vejleder

Underviser og vejleder.

Uddannet pædagog. Diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs– og karrierevejledning.

Kamilla Marie Korsgaard: Underviser

Underviser.

Uddannet tekstilformgiver.

Se nyheder fra linjen