Almen undervisning

Et tilbud om undervisning i dansk, matematik og engelsk til Gøglerskolens elever. Du bestemmer selv, om du har lyst, hvad du har lyst til og hvor meget du har lyst til.

Hjernevaskerierne har åbne værksteder et par gange om ugen, hvor du kan komme. Du vælger selv hvad du gerne vil arbejde med, og om du bare vil være der én gang eller begynde i et forløb.
Du skal som minimum blive til undervisningen i en time, hvis du har valgt at komme.

De åbne værksteder sammensættes på tværs af holdene, og der er max 6 elever ad gangen, så der er god mulighed for at få al den hjælp, du har brug for.

Der tages udgangspunkt i dit niveau, ikke i holdets, så du altid får den udfordring, der passer til dig.

Undervisningen foregår i et vurderingsfrit undervisningsrum, så der er ikke andre krav til dig end, at du kommer til de kurser, du har valgt.
Du skal ikke tænke på papir, blyant, regnemaskine – det sørger vi for. Og NEJ, vi bruger ikke lektier 🙂

Ordblindeundervisning

En formiddag om ugen tilbyder skolen undervisning for elever, som er ordblinde. Der undervises i stave- og læsestrategier i faget dansk. Hvis du har brug for at få afklaret om du er ordblind, har vi også mulighed for at teste dig.

Screening

Som en del af forløbet på produktionsskolen skal du lave en screening i dansk og matematik. Det giver et øjebliksbillede af, hvad du kan fagligt, og hvor du eventuelt har brug for at blive bedre. På Gøglerskolen bruger vi screeningen som et værktøj i din afklaring.

Undervisning i almene fag, også kaldet Hjernevaskeriet

hjernevaskeri

Majken Isaksson: Underviser

Underviser i Almene fag i Hjernevaskeriet.

Beskrivelse

Underviser i Almene fag, primært i Klosterport.

Uddannet folkeskolelærer.

Jeanett Neergaard Thøgersen: Underviser, Vejleder

Underviser i Hjernevaskeriet & vejleder på Makerspace-linjen.

Beskrivelse

Underviser i Hjernevaskeriet & vejleder på Makerspace-linjen. Uddannet folkeskolelærer.