Rap Undervisning

Alias: Dion Rasmussen / D-ON

Rap-Undervisning & Workshops. 

Her kan du booke Rap-undervisning & Workshops med den Aarhusianske Rapper D-ON.

D-ON er uddannet i Music Management ved Det Jyske Musikkonservatorium og har 15 års erfaring som artist indenfor hiphop miljøet. Med mere en 250 koncerter i baggagen, har hans egne numre har genereret millioner af afspilninger og han har tidligere modtaget Gaffa Prisen for “årets bedst hiphop udgivelse” og været nomineret til flere andre priser.

D-ON har tidligere været ansat hos Gøglerskolen Rap-linje “Street art academy – Urban Music”, hvor han hovedsageligt underviste i Sangskrivning, Performance og Branchekendskab. Han har siden 2010 arbejdet med at undervise på adskillige af de nuværende Rap-skoler i Aarhus og assisteret med at opstarte nye Rap-skoler landet over. Sideløbende afholder han workshops og foredrag på diverse uddannelse institutioner og skoler med musik på programmet.

Rap-workshops kan have en varighed af minimum 2 timer, men også strække sig over flere dage hvis dette ønskes. Alle Workshops bliver special sammensat efter behov, så skriv for yderlige info eller et uforpligtende tilbud, der passer til dit netop dit projekt.