Julemarked og Fusion Show

Gøglerskolens Julemarked!

I forbindelse med FUSION SHOW med artist-, danse- og rap-linjerne, afholder vi traditionen tro julemarked i skolens Cafe Triks.

Alle dage er der åbent for salg af produkter fra forskellige af skolens linjer.
Der vil være mulighed for at smage Cafeens hvide gløgg og friskbagte juleboller, fra 1 time inden showstart, alle 3 dage.

Julemarkedet åbner onsdag og torsdag en time før showstart, og lukker når showet starter. Fredag er der åbent fra kl 15-19.30, hvor det altså er sidste chance for at finde en julegave blandt de produkter som skolens linjer har lavet.

Del denne nyhed

Gøglerskolen benytter Google Analytics og cookies!

For at gøre hjemmesiden bedre og sikre dig den bedste oplevelse, har vi ligesom rigtig mange andre, installeret Google Analytics. Ligeledes benytter hjemmesiden cookies. Klik på 'Jeg hjælper gerne' for at hjælpe os. Dit valg bliver gemt i en cookie på din computer, som udløber om 180 dage.