Rap-, dans- og graffiti-workshop på Auning Bibliotek

Den 5. oktober afholdt Kulturperonen (også kendt som Auning Bibliotek) i et  samarbejde mellem Auning Skole, Gøglerskolen og elever fra Gøglerskolens KUU-linjer, workshop for børn. Her fandt ialt tre workshops sted på biblioteket samt på Auning skole

De deltagende børn, der afsluttede med en flot showcase for familier og venner ude foran biblioteket, fik fra Gøglerskolens elever kyndig vejledning i at danse koreografi, samt i at skrive og fremføre rap.

Graffiti-delen blev varetaget af eksternt indhentede Jonathan Milo, der blandt andet havde fået stillet en bil til rådighed til børnenes store glæde og kreative kreative udfoldelse.

På de få timer workshoppen varede lykkes det at få alle mand op på scenen og vise, hvad de havde lært gennem workshoppen. Se videoerne fra rapworkshoppen og danseworkshoppens performance nedenfor.

Graffiti
Workshop i graffitimaling af en bil
Rap
Workshop i komposition af raptekster