Vi arbejder med Inventor, CNC fræser, Laser cutter og meget mere

På Makerspace-linjen arbejder vi i mange computerprogrammer, med mange maskiner og håndværktøj. Vi tegner, leger, eksperimenterer og giver plads til fantasien!

På videoen har Mie først arbejdet i Inventorprogrammet  på computeren, og derefter udfræset sit skærebrædt på CNC fræseren. Herefter har hun lavet en billedvektor i Adobe Illustrator som overføres til lasercutteren, der så “graverer” billedet ned i træet.

Så fotos fra vores hverdag herunder, og læs mere om linjen HER.

Del denne nyhed

Gøglerskolen benytter Google Analytics og cookies!

For at gøre hjemmesiden bedre og sikre dig den bedste oplevelse, har vi ligesom rigtig mange andre, installeret Google Analytics. Ligeledes benytter hjemmesiden cookies. Klik på 'Jeg hjælper gerne' for at hjælpe os. Dit valg bliver gemt i en cookie på din computer, som udløber om 180 dage.