Fra ‘CrossFit’ til ‘GøglerFit’

Det er sommerferie og det giver mulighed for elever og lærere at udfolde sig uden for skolens rammer.

Dans og Artist var på tur ned til det nye havnebad og opdagede det nærtliggende Crossfit område. På billedet kan man se Sebastian og 2 elever fra Artist-linjen vise et eksempel på konceptet ’Gøglerfit’ som snart lanceres.

Det nye koncept ‘Gøglerfit’ er specielt udviklet til at styrke ens nakkemuskler på en ny og helt fantastisk måde.

Del denne nyhed

Gøglerskolen benytter Google Analytics og cookies!

For at gøre hjemmesiden bedre og sikre dig den bedste oplevelse, har vi ligesom rigtig mange andre, installeret Google Analytics. Ligeledes benytter hjemmesiden cookies. Klik på 'Jeg hjælper gerne' for at hjælpe os. Dit valg bliver gemt i en cookie på din computer, som udløber om 180 dage.