Sommer-Show med Pop Up Shop

Det er den store premieredag og vi er så spændt på at vise jer alle sammen hvor gode vores Artist-, Rap– og Danse-elever er!
Der er stadig ledige pladser til showsene så ring og skriv for at bestille de sidste pladser.

Men det er ikke kun show vi disker op med!
Vores seje Tekstil-, Træ– og Makerspace-elever har besluttet sig for at lave en ’Pop Up Shop’ i den ene ende af Café Triks. Her vil i kunne finde flotte puder og tasker, ure og lysestager, skilte, nøgleringe og meget andet godt. Så sørg for at komme i god tid, så I også har tid til at shoppe rundt. Vores undervisere har også gået hele skolen igennem og pyntet hvor de kunne, så hele skolen er i tip top stand til de næste tre dages show. I kan se forberedelserne og nogle af produkterne i billederne nedenunder.

Vi glæder os sådan til at se jer!

Del denne nyhed