KUU i Bukarest

Gøglerskolens KUU-linjer på årgang 2017 er netop hjemvendt efter en dejlig og lærerig tur i Bukarest.

På turen, der varede fra 4. til 17. april, var eleverne i erhvervstræning hos forskellige virksomheder. Herunder Starbucks, innovationsværkstedet Makerspace, t-shirt-trykkeriet Ruvix samt musikstudier hos etablerede rumænske hiphop-artister.

Lærerne på KUU er stolte og glade for det enorme engagement, som eleverne udviste på turen.

Del denne nyhed

Gøglerskolen benytter Google Analytics og cookies!

For at gøre hjemmesiden bedre og sikre dig den bedste oplevelse, har vi ligesom rigtig mange andre, installeret Google Analytics. Ligeledes benytter hjemmesiden cookies. Klik på 'Jeg hjælper gerne' for at hjælpe os. Dit valg bliver gemt i en cookie på din computer, som udløber om 180 dage.