Danmarksmestre i Hip Hop

Liv Crescesse, som er koreograf og fast underviser på Gøglerskolen’s danse-linje, stod i weekenden i spidsen for at hive GULDET hjem ved Danmarksmesterskabet i HipHop.

Sammen med dansecrew’et “Da Freakáliz” fra Stylez Dance Academy, vandt de intet mindre end danmarksmesterskabet i Hip Hop. Endda for 3. år i træk at de render med guldet!

4 af danserne er tidligere elever på danse-linje og har også undervist som gæstelærere. Liv er selv tidligere elev, som de seneste år har været primær koreograf og underviser på linjen.

Liv og danserne fra “Da Freakáliz” vil fortsætte deres eventyr med dansen. I år skal de bla. til Mallorca og repræsentere Danmark.
Allerede i den kommende weekend deltager de i UDO (United Dance Organisation)’s dansekonkurrence. Det foregår på lørdag den 10. marts i Hermans i Tivoli Friheden under overskriften “Denmark Street Dance Championship

Læs mere om Gøglerskolens Danse-linje

Del denne nyhed