Gøglerskolens KUU i samarbejde med Skjulte Steder og Tine Bech

Vores Kuu Gøglerskolen laver i samarbejde med Skjulte Steder og Tine Bech et projekt, hvor man via et controlboard på taget af Karolinegården i Aarhus kan styre lyset på byens rådhus samt den danske ambassade i London.

Lyder det spændende så tjek eventet ud på Facebook, ved at klikke her!

****
Tryk på knapper i kontrolrummet på Karolinegårdens tagterrasse og sæt lys på Aarhus Rådhus og den Danske Ambassade i London.

Tid: 10 – 19. november
KL. 18.00 – 22.00

*Hold på max. 10 personer lukkes ind på skift hver 15 min (der er mulighed for at man kan blive 15 min. længere, hvis man er godt igang med at lege).
TILMELDING: https://skjultesteder.nemtilmeld.dk/19/

We Believe er et et interaktivt og legende byrumsprojekt udviklet af Tine Bech Studio i London. Projektet spænder over to byer – Aarhus og London.

På Karolinegårdens tagterrasse er et kontrolrum, hvorfra gæster kan lege og styre en lyssætning, der projiceres op på Aarhus Rådhus tårn og Den Danske Ambassades facade i London. Værket kommer til at fremstå som en 3D-spilbar arkitektur. Jo flere mennesker der spiller og interagere i kontrolrummet, des mere farvespil fremkommer der på bygningernes facader.

Når Brugerne/borgerne interagere i kontrolrummet fremkommer der et skiftende farvemønster,på begge bygninger. Jo flere, der spiller, des mere farvestrålende og foranderlig bliver bygningerne.

Der vil være webcam sat op, ved Aarhus Rådhus og Den Danske Ambassade, så det er muligt for publikum og besøgende, at følge handlingerne live, både online og på kontrolrummets digital overvågningsskræmme. 

DET ER GRATIS – VEL MØDT!

Arrangør/kurator: Foreningen Skjulte Steder
Manufacturer SGM-light 
supplier VIGSØ A/S
Støttet af Fonden 2017 og SGM-light

Tilmeld dig her: https://skjultesteder.nemtilmeld.dk/19/

Se også denne video af et af Tine Bechs Playable City projests – mød kunstneren her:
https://vimeo.com/196428655

Del denne nyhed:

Del på facebook
Del på print
Del på email