Forældre aften på Chokoladefabrikken, Gøglerskolen

Det er så godt at møde hinanden: Forældre, undervisere og vejledere – og alle de glade elever 🙂

Vi var samlet på skolens adresse i Klosterport 4 (også kaldet Chokoladefabrikken, da vi bor i de gamle bygninger som husede chokoladefabrikken Elvirasminde indtil 1967).

Eleverne fra Cafe-linjen, Idé & Tekstil-linjen, Artist-linjen, Medie & Skrivekunst-linjen og Træ & Design-linjen, havde indviteret deres forældre til at kigge forbi, for at se skolen og få en sludder med os som til dagligt underviser på linjerne.