’Frøken Vartegn’ er vågnet fra sin lur

Mød de dygtige danse-elever fra Gøglerskolen – Street Art Academy på Vartegn – det er gratis!

***

’Frøken Vartegn’ er vågnet fra sin lur og har fremført dagens første dans sammen med de dygtige elever fra Gøglerskolen.

Festivalen Vartegn Aarhus 2017 er dermed i gang, og forude venter fire festlige dage med musik, dans og foredrag, der fokuserer på socialt udsatte borgeres ressourcer og styrker.

I morgen fejrer den 8 meter høje frøken sin 1-års fødselsdag, hvor der blandt andet vil være en masse spændende aktiviteter for børn❤️🇩🇰

Det hele foregår på VIA University Colleges Campus C i Ceresbyen.

Se programmet: http://via2017.via.dk/vartegn-juni-campus-c

Vil du vide mere om Danse-linjen, så KLIK HER