Gøglerskolen til åbning af Børnekulturby 2017!

Så er Kulturby 2017 skudt i gang!
Gøglerskolen deltog i åbningen af Børnekulturbyen d. 20. og 21. januar, på pladserne foran Musikhuset og Officersbygningen, hvor forestillingen ”Flaskepost til fremtiden” blev opført.
Elever fra forskellige linjer havde arbejdet intenst med forberedelserne i ugerne op til åbningen. Skolens Træ- og Design-linje byggede en kæmpeseng midt i eventyret, Idé- og Tekstil-linjen havde lavet sengetøj og kostumer, og Danse-linjen og Artist-linjen optrådte i forestillingen sammen med elever fra Aarhus Musikskole.
Trods gråvejr på dagen var der masser af magi i luften.

Opslået af Gøglerskolen på 3. februar 2017

Del denne nyhed