GØGLERSKOLENS KUU-ELEVER BESTÅR DANSKEKSAMEN

… Som de første KUU’ere i Aarhus!

Det har været en hektisk tid for skolens elever på Den Kombinerede Ungdomsuddannelse. Den 17. og 18. januar var eleverne fra de to linjer Kulturpilot15 og Servicepilot15 oppe til mundtlig eksamen i Dansk D-niveau. Tiden op til var præget af nervøsitet, men heldigvis kunne de ånde lettet op, da alle bestod – mange endda med rigtigt flotte karakterer.

Igår – mandag d. 23. Januar – blev de fejret, da Cirkusdirektør P.C. Asmussen kom forbi med blomster.

Bestået! Som de første KUU-elever der er oppe i Dansk
Cirkusdirektøren kom forbi.