Rap-linjen på DR i aften, 8. oktober

rap-linjen-på-drI aften (torsdag) kl. 20.30 kan man se og høre flere af de dygtige Rap-elever, når Niels Hausgaard og rapperen Per Vers kigger en tur forbi Rap-Linjen på Street Art Academy og interviewer omkring udtrykket “perkerdansk”. Det sker i forbindelse med programmet Hausgaard & Vers, hvor de to værter undersøger, hvordan sproget udvikler sig gennem brugen. Makkerparet var forbi d. 17. juni og sad med på en kigger og lytter, mens rap-linjen øvede op på shows og indspillede sange. Hvis I er forhindret i at se programmet, vil det også være muligt at streame det fra programmets side, som i finder her: https://www.dr.dk/tv/se/hausgaard-vers/hausgaard-vers-rejsende-i-dansk-1-6

Del denne nyhed

Gøglerskolen benytter Google Analytics og cookies!

For at gøre hjemmesiden bedre og sikre dig den bedste oplevelse, har vi ligesom rigtig mange andre, installeret Google Analytics. Ligeledes benytter hjemmesiden cookies. Klik på 'Jeg hjælper gerne' for at hjælpe os. Dit valg bliver gemt i en cookie på din computer, som udløber om 180 dage.